top of page
IMG_8686lr.JPG

REFERENSSIT

Kokemus tavoitteidesi 

palveluksessa.

REFERENSSIT

IMG_8616.jpeg
construction-site-285645_1920.jpg
Construction Site
Keravan kohteet 2.jpg
2.7.1.22 Set12.jpg
230210_Yliopistonkatu_27_018.jpg
Construction Worker
Empty Factory_edited_edited.jpg

"Olemme toimineet neuvonantajina kiinteistötransaktioissa, joiden yhteenlaskettu arvo on useita miljardeja euroja. Kokemuksemme kattaa koko kiinteistöliiketoiminnan kentän: olemme olleet kehittämässä ja rakentamassa asuntoja, toimistoja, liiketiloja, kauppakeskuksia, teollisia kohteita ja joukkoliikenteen infrastruktuuria. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi."​​

Valu Partners avusti Niamia sen strategisessa sijoituksessa terveydenhuoltosektoriin 

 

Valu Partners avusti Niamia sen ostaessa portfolion, joka käsitti kolme terveydenhuolto- ja sairaalasektorin kiinteistöä. Kiinteistöt sijaitsevat Helsingin kantakaupungissa ja Porissa. Niiden yhteenlaskettu vuokrattava pinta-ala on noin 18.000 m². Portfolion keskeisiä vuokralaisia ovat Terveystalo, Mehiläinen ja Docrates Syöpäsairaala. 

Avustimme Keskoa K-Citymarket Porvoon hybridihankkeessa

 

Valu Partners avusti Keskoa sen sopiessa Porvoon K-Citymarketin hybridikehityshankkeen toteuttamisesta johtaviin rakennusliikkeisiin kuuluvan Jatkeen kanssa sekä hankkeen ja sen logistiikkajärjestelyjen yhteensovittamisesta viereiseen Taidetehtaan alueeseen. Tapahtuma- ja taidekeskuksena toimivan Taidetehtaan viereen Porvoonjoen rannalle rakennetaan kokonaisuus, joka sisältää uuden K-Citymarketin, noin 50 asuntoa sekä 51-huoneistoisen hotellin. Uusi K-Citymarket avautuu arviolta vuoden 2027 keväällä. Sen pinta-ala on noin 8 000 neliömetriä, mikä jakautuu elintarvike- ja käyttötavaraosastoihin. Kun hanke on toteutettu, Länsirannalle muodostuu yhdessä Taidetehtaan kanssa merkittävä kaupan ja tapahtumien keskus.

 

Kesko on uudistanut K-ruokakauppoja noin miljardilla eurolla viime vuosina ja investoi vuositasolla päivittäistavarakauppaverkoston kehittämiseen 200–250 miljoonaa euroa. Lähivuosina avattavat hypermarketit ovat merkittävässä roolissa Keskon markkinaosuuden vahvistamisessa ja myynnin edelleen kasvattamisessa.

Avustimme JM Suomi Oy:tä rakennusoikeuden hankinnassa

 

Valu Partners avusti JM Suomi Oy:tä sen hankkiessa rakennusoikeuden noin 200 asunnon rakentamiseksi pääkaupunkiseudulle Espoon Tapiolaan.

 

JM Suomi Oy on osa JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia asuntojen rakentajia ja asuinalueiden kehittäjiä.

Avustimme Ethos Capitalia kiinteistöhankinnoissa

 

Valu Partners avusti Ethos Light Industrial Strategies I -rahastoa pääkaupunkiseudulla sijaitsevien nykyaikaisten, suurille kansainvälisille toimijoille vuokrattujen teollisuuskiinteistöjen hankinnassa. 

Ethos Light Industrial Strategies I Ky on suomalainen suljettu rahasto, joka sijoittaa varastointi-, logistiikka-, light industrial- ja tuotantokiinteistöihin koko maassa, painottaen energiatehokkaita ratkaisuja ja joustavia tiloja. Rahasto pyrkii hyödyntämään sähköisen kaupankäynnin nopeaa kasvua, kehittyviä toimitusketjun dynamiikkoja ja kasvavaa kysyntää tehokkaille varasto- ja jakelutiloille.

Avustimme Schroders Capitalia Voimatalon myynnissä Genestalle

 

Valu Partners avusti Schroders Capitalia yhteistyössä Asianajotoimisto Merilammen kanssa sen myydessä Helsingin keskustassa sijaitsevan Voimatalon Genestalle. Voimatalo on Kampissa sijaitseva maamerkkikiinteistö, jonka vuokrattava pinta-ala on noin 9.300 m2 ja jonka nykyisiä käyttäjiä ovat muun muassa Euroopan Unioni ja Rakennustieto Oy.

Avustimme Schrodersia Turussa sijaitsevan Sampotalon myynnissä Niamille

 

Valu Partners avusti Schrodersia yhteistyössä Asianajotoimisto Merilammen kanssa sen myydessä Turun keskustassa sijaitsevan Sampotalon Niamille. Sampotalo on historiallinen toimistokokonaisuus, jonka vuokrattava pinta-ala on noin 10.400 m2 ja jonka ankkurivuokralaisena on Turun kaupunki.

Avustimme HOK-Elantoa merkittävän maa-alueen myynnissä

 

Valu Partners toimi HOK-Elannon oikeudellisena neuvonantajana sen myydessä Herttoniemessä, Helsingissä sijaitsevan merkittävän maa-alueen Pohjola Rakennuksen ja Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon johtamalle konsortiolle. Kauppa käsitti maa-alueen, joka tullaan jakamaan useaksi tontiksi ja kehittämään ostajien toimesta. Kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen vuoden 2023 loppuun mennessä.

Avustimme Ethos Capitalia kiinteistöhankinnoissa

 

Valu Partners toimi Ethos Light Industrial Strategies fund I -rahaston oikeudellisena neuvonantajana sen ensimmäisten light industrial -kiinteistökauppojen toteuttamisessa. Hankinnat käsittävät useita teollisia kiinteistöjä strategisesti hyvillä sijainneilla, tärkeiden liikennekeskusten ja vilkkaiden kaupallisten keskusten läheisyydessä.

 

Ethos Light Industrial Strategies I Ky on suomalainen suljettu rahasto, joka sijoittaa varastointi-, logistiikka-, light industrial- ja tuotantokiinteistöihin koko maassa, painottaen energiatehokkaita ratkaisuja ja joustavia tiloja. Rahasto pyrkii hyödyntämään sähköisen kaupankäynnin nopeaa kasvua, kehittyviä toimitusketjun dynamiikkoja ja kasvavaa kysyntää tehokkaille varasto- ja jakelutiloille.

 

bottom of page